Zrušiť

Predám prechodnú pánsku bundu (veľ.L)

35 € 30 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 16. 4. 2024 (č. 37880946), Druh: Pánske

Ideálne je vyskúšanie a prevzatie bundy pre záujemcu z okolia Prešova. Platba iba hotovosťou pri osobnom odbere v Prešove.
Ponúkam na predaj pánsku bundu v elegantnej tmavomodrej farbe (veľkosti L). Táto bunda je ideálna pre prechodné obdobie a je so všetkými potrebnými detailmi pre maximálne pohodlie a funkčnosť. Bunda je jednofarebná, čo z nej robí skvelý doplnok k akejkoľvek kombinácii oblečenia. Je vybavená skrytou kapucňou pre ochranu pred nepredvídateľným počasím a manžetovým pásom pre dokonalé prispôsobenie. Švy v tóne dodávajú bunde elegantný vzhľad, zatiaľ čo ľahké podšitie zabezpečuje tepelný komfort. Bunda je tiež vybavená praktickým zipsom a dvoma vonkajšími vreckami pre úschovu drobností. Ak máte záujem alebo potrebujete viac informácií, neváhajte ma kontaktovať.

Ideálne je vyskúšanie a prevzatie bundy pre záujemcu z okolia Prešova. Platba iba hotovosťou pri osobnom odbere v Prešove.
Ponúkam na predaj pánsku bundu v elegantnej tmavomodrej farbe (veľkosti L). Táto bunda je ideálna pre prechodné obdobie a je so všetkými potrebnými detailmi pre maximálne pohodlie a funkčnosť. Bunda je jednofarebná, čo z nej robí skvelý doplnok k akejkoľvek kombinácii oblečenia. Je vybavená skrytou kapucňou pre ochranu pred nepredvídateľným počasím a manžetovým pásom...

Predajca espanero Nehodnotený Člen od júna 2012
E
30 € 35 €
Prešov
Zobraziť kontakty