Zrušiť

Predám pracovné montérky

29 € 28 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 16. 4. 2024 (č. 37880935)

Ideálne je vyskúšanie a prevzatie nohavíc pre záujemcu z okolia Prešova. Platba iba hotovosťou pri osobnom odbere v Prešove.
Ponúkam na predaj pánske pracovné montérky na traky- veľkosť 52, pre výšku muža 185cm-190cm, ktoré sú prakticky ako nové. Tieto montérky boli použité len počas 5-dňovej skúšobnej doby v závode a odvtedy neboli nosené. Hoci tieto montérky majú už 10 rokov, ich kvalita a stav sú porovnateľné s novými. Sú vyrobené z odolného materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť a vysokú odolnosť voči opotrebeniu.
Sú pohodlné, praktické a pripravené na ďalšie roky služby. Ak máte záujem alebo potrebujete viac informácií, neváhajte ma kontaktovať.

Ideálne je vyskúšanie a prevzatie nohavíc pre záujemcu z okolia Prešova. Platba iba hotovosťou pri osobnom odbere v Prešove.
Ponúkam na predaj pánske pracovné montérky na traky- veľkosť 52, pre výšku muža 185cm-190cm, ktoré sú prakticky ako nové. Tieto montérky boli použité len počas 5-dňovej skúšobnej doby v závode a odvtedy neboli nosené. Hoci tieto montérky majú už 10 rokov, ich kvalita a stav sú porovnateľné s novými. Sú vyrobené z odolného materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť a vy...

Predajca espanero Nehodnotený Člen od júna 2012
E
28 € 29 €
Prešov
Zobraziť kontakty