Zrušiť

Nadherné svadobné šaty

150 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 5. 4. 2024 (č. 37853933)

Dobrý deň,
predám svoje nádherne, veľmi pohodlné, snehobiele svadobné šaty. Šaty majú spodnú sukňu z hrubej látky, vďaka čomu pod nimi nepresvitá spodné prádlo. Ďalej majú niekoľko sukní, jedna z nich má trblietky, ktoré vytvárajú krásny efekt lesku. Posledná vrchná sukňa má na boku rázporok, ktorý siaha až po pás, dá sa skvelo využiť pri fotení. V prípade, ak máte záujem je možné do poslednej sukne nasunúť drôt, ktorý vytvára efekt kruhu a sukne do A. Svadobné šaty boli profesionálne vyčistené v čistiarni.
Veľkosť svadobných šiat: 34/36. Výška: ja mám 165 cm, šaty boli prispôsobené na 5 cm opätok, aby zakrývali topánky.

Cena svadobný šiat 150€. K šatám grátis klasický dlhý závoj po zem a podväzok.
Svadobný závoj ozdobný s čiapkou a aplikáciami: 20€
Ozdobný drôtik do vlasov: 10€
Svadobná francúzska viazanka pre ženícha s ozdobnou vreckovkou bielej farby, s decentným vzorom, nepoužita ani raz (45 cm): 10€.

V prípade vážneho záujmu sa vieme na cene dohodnúť.

Jednotlivé ponúkané veci predám aj samostatne.
V prípade vážneho záujmu možnosť skúšky šiat a osobné vyzdvihnutie (Humenné a okolie). V prípade iných okolností viem jednotlove veci, šaty poslať poštou.

Dobrý deň,
predám svoje nádherne, veľmi pohodlné, snehobiele svadobné šaty. Šaty majú spodnú sukňu z hrubej látky, vďaka čomu pod nimi nepresvitá spodné prádlo. Ďalej majú niekoľko sukní, jedna z nich má trblietky, ktoré vytvárajú krásny efekt lesku. Posledná vrchná sukňa má na boku rázporok, ktorý siaha až po pás, dá sa skvelo využiť pri fotení. V prípade, ak máte záujem je možné do poslednej sukne nasunúť drôt, ktorý vytvára efekt kruhu a sukne do A. Svadobné šaty boli profesionálne vyč...

Predajca Veronika Nehodnotený Člen od januára 2024
V
150 €
Topoľovka
Zobraziť kontakty