Zrušiť

Ženská prechodná/zimná bunda Philipp Plein, L-XL

520 € 250 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 19. 10. 2023 (č. 37423008), Druh: Dámske

Predám prekrásnu novú dámsku/dievčenskú maskáčovú bundu značky Philipp Plein so vzorom rozprávkových postavičiek Mickey a Minnie Mouse a iných obrázkov vyobrazených na nej. Všetky obrázky sú pokryté trblietavými kamienkami. Rukávy, pás aj golier sú lemované teplou hrejivou látkou čiernej farby. Je vhodná na chladnejšiu jeseň alebo teplejšiu zimu, odhadom. Bunda bola kupovaná cez internet, ale nesadla mi veľkosť, značená ako XL. Rozmery sú nasledovné: Obvod hrude max. 118 cm, šírka ramien 45 cm, dĺžka rukávu (bez ramena) 65 cm, dĺžka vetrovky 57 cm. Obsahuje aj čip a kver kód.
Viac fotiek na požiadanie robiť nebudem, ďakujem.

250€, predtým 520€. Plus PaB. Platba iba vopred, nie dobierkou. Poprosím len serióznych záujemcov. Referencie mám, a dlhodobé.

Predám prekrásnu novú dámsku/dievčenskú maskáčovú bundu značky Philipp Plein so vzorom rozprávkových postavičiek Mickey a Minnie Mouse a iných obrázkov vyobrazených na nej. Všetky obrázky sú pokryté trblietavými kamienkami. Rukávy, pás aj golier sú lemované teplou hrejivou látkou čiernej farby. Je vhodná na chladnejšiu jeseň alebo teplejšiu zimu, odhadom. Bunda bola kupovaná cez internet, ale nesadla mi veľkosť, značená ako XL. Rozmery sú nasledovné: Obvod hrude max. 118 cm, šírka ramien 45 cm,...

Predajca Hana (9) Člen od septembra 2011
H
250 € 520 €
Košice I - Sever
Zobraziť kontakty