Zrušiť

Kvalitná pánska nova šiltovka Quiksilver

20 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 25. 7. 2022 (č. 35972872), Sortiment: Čiapky, Druh: Pánske

Do mesta, na pláž i na hory potrebujete štýlovú pánsku šiltovku FINAL FLEX FIT od obľúbenej boardovej značky QUIKSILVER. Šiltovka má jemne zakrivený šilt a veľké vyšívané logo značky v prednej časti. Moderná šiltovka v čierno sivom farebnom prevedení skvele padne vďaka systému Flex Fit, ktorý si pamätá obvod a zakrivenie vašej hlavy, preto maximálne presne drží na hlave. Je to nielen moderný ale i praktický doplnok v ktorom budete zaručene vyzerať skvelo a odlíši vás od ostatných a to v meste, na pláži i na horách. Šiltovka je vhodná na voľný čas a celoročne bežné nosenie.

moderný dizajn
čierno sivé prevedenie
technológa Flex Fit
jemne zakrivený šilt
veľké vyšívané logo v prednej časti
bez nastavenia veľkosti
Materiál: 65% polyester + 32% viskóza + 3% elastan

Na email reagujem obratom.Nevolat,ani sms. Dobierky neposielam, len po prevode vopred cez SP. Dpd, aj Packetu. K cene plus poštovné cca 4€.
Dá sa aj osobne BA Petržalka Ovsište. Treba napísať čas, keďže je to aktuálne do zmazania.

Do mesta, na pláž i na hory potrebujete štýlovú pánsku šiltovku FINAL FLEX FIT od obľúbenej boardovej značky QUIKSILVER. Šiltovka má jemne zakrivený šilt a veľké vyšívané logo značky v prednej časti. Moderná šiltovka v čierno sivom farebnom prevedení skvele padne vďaka systému Flex Fit, ktorý si pamätá obvod a zakrivenie vašej hlavy, preto maximálne presne drží na hlave. Je to nielen moderný ale i praktický doplnok v ktorom budete zaručene vyzerať skvelo a odlíši vás od ostatných a to v meste,...

Predajca Ivana (11) Člen od novembra 2010
I
20 €
Bratislava V - Petržalka
Zobraziť kontakty