Zrušiť

Pánsky náramok

10 €
Stav: handmade, Typ: predaj, z dňa 2. 1. 2019 (č. 28803002), Druh: Náramky

Pánsky náramok sa skladá z :
20 × onyx matný
5 × ploský hematit

Onyx: Dodáva silu a oporu v ťažkých alebo neprehľadných situáciách rovnako ako v obdobiach mimoriadneho citového a telesného stresu. Nesie ráznosť, vytrvalosť a životnú silu. Uľahčuje prijatie poučenia z minulosti, zvyšuje sebadôveru. Drží na uzde roztržitosť svojho majiteľa uvádza do pohody. Zvyšuje schopnosť sebakontroly. Pôsobí ako duševné tonikum, ktoré znižuje strach a obavy. Onyx prináša nedoceniteľný dar dochádzať k uvážlivým rozhodnutiam.

Hematit: V minulosti bol považovaný, za talizman šťastia a úspechu. Prináša nám sílu a vitalitu. V kritických okamžikoch, v oslabení, vo vyčerpaní alebo v chorobách nám pomáha aktivovať skryté rezervy. Nabera novú životnú energiu, posilňuje organizmus a pomáha sa tak opäť vzchopiť k životu.
Aktivuje našu vôlu, odvahu a rozhodnosť k činom. Prináša vnútorný kľud a pocit tepla a bezpečia.
Podporuje tvorbu červených krviniek, ktoré potom zásobujú bunky kyslíkom. Aktivuje krvný obeh a srdce, posiľnuje pľuca, pečeň a slezinu.


Náramky sa dajú prispôsobiť podľa želania.
Ak máte vlastný nápad, neváhajte ma kontaktovať...
Bez poštovného.

Pánsky náramok sa skladá z :
20 × onyx matný
5 × ploský hematit

Onyx: Dodáva silu a oporu v ťažkých alebo neprehľadných situáciách rovnako ako v obdobiach mimoriadneho citového a telesného stresu. Nesie ráznosť, vytrvalosť a životnú silu. Uľahčuje prijatie poučenia z minulosti, zvyšuje sebadôveru. Drží na uzde roztržitosť svojho majiteľa uvádza do pohody. Zvyšuje schopnosť sebakontroly. Pôsobí ako duševné tonikum, ktoré znižuje strach a obavy. Onyx prináša nedocen...

Predajca Barbora Nehodnotený Člen od januára 2015
B
10 €
Bratislava
Zobraziť kontakty